Konferencijos

Mieli kolegos, Maloniai kviečiame į LSMU Reabilitacijos klinikos, Fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojų draugijos ir Ortopedijos traumatologijos klinikos organizuojamą konferenciją   "Aktua...

Šių metų Balandžio 12 d. tradicinė, jau penktoji konferencija „AKTUALŪS REABILITACIJOS KLAUSIMAI“, Viešbučio „Park Inn Radisson“ konferencijų centras, Donelaičio g. 27, Kaunas

SAM-LFMRGD aktualijos

Apibendrintai pasidalinu mintimis apie 2019.03.04 vykusį susitikimą su Gerb. Rasa Biekšiene. 1) Dėl FMR normos. Gerb. Rasa Biekšienė pabrėžė kad FMR normos projektas susilaukė labai daug atgarsių, ti...

Maloniai kviečiame dalyvauti jungtinėje IX-oje anesteziologijos-reanimatologijos, neurologijos ir fizinės medicinos bei reabilitacijos rezidentų mokomojoje konferencijoje

,,Lėtinio skausmo valdymas multidisciplininėje komandoje“

Konferencijos data: 2018 m. gruodžio 10 d. 14.30 val.

Konferencijos vieta: LSMU Farmacijos fakulteto A-205 auditorijoja, Eivenių g. 4, Kaunas

Konferencija skirta neurologams, gydytojams anesteziologams reanimatologams, FMR gydytojams, sporto medicinos gydytojams, kineziterapeutams, ergoterapeutams, psichologams, slaugytojoms.

Iš anksto užsiregistravusiems ir dalyvaujantiems klausytojams (gydytojams) bus išduodami 3 val. sertifikatai, kitiems klausytojams – dalyvio pažymėjimai.

Konferencijos dalyvio mokestis 5 Eur.

Lietuvos fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojų draugijos nariams dalyvavimas konferencijoje nemokamas.

 

FMRG rezidentų dalyvavimas privalomas.

Išankstinė dalyvių registracija: REGISTRACIJA

Registracija vyksta iki 2018 m. gruodžio 7 d.

 

Išsamesnė informacija: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel.: 32 63 95

 

PROGRAMA

Laikas Trukmė, ak. val. Pranešimo pavadinimas  Pranešėjo vardas, pavardė, mokslinis laipsnis, atstovaujama institucija.
14:30 - 15:00   Registracija   
15:00 - 15:10  10 min Konferencijos atidarymas   Doc. L. Varžaitytė, prof. A. Macas 
15:10 – 15:30  20 min.  Lėtinis skausmas. Multidisciplininis skausmo valdymas   Anest. rezidentė G. Diržytė Moderatorius Dokt. L. Brogienė
15:30 – 15:50  20 min.   Ūminio skausmo valdymo rekomendacijos Anest. rezidentė L. Kievišienė Moderatorius Dokt. L. Brogienė  
15:50– 16:10 20 min.  Ergoterapijos ypatumai esant lėtiniam užsitęsusiam skausmui FMR rezidentas E. Karkauskienė Moderatorius Dr. S. Mingaila  
16:10– 16:30 20 min.  Smūginės bangos galimybės esant miofascijiniam skausmui  FMR rezidentas G. Repečkaitė Moderatorius Gyd. A.Keizeris  
16:30 – 16:50  20 min.  Didelės galios magnetoterapija reabilitacijoje: privalumai ir trūkumai  FMR rezidentas M. Lenkšaitė Moderatorius Gyd. A. Keizeris  
16:50 – 17:10  20 min.  Kineziterapijos aktualijos lėtinio skausmo atveju FMR rezidentas G. Butėnaitė Moderatorius Prof. E. Lendraitienė  
17:10 -17:50  40 min.  Diskusijos   
17:50 -18:00  10 min. Pažymėjimų išdavimas   

 

LSMU Reabilitacijos klinikos vadovas Prof. R. Kubilius